Deciziile LPF legate de Pandurii şi CSU Craiova

Întrunită miercuri, 29.06.2016, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federației Române de Fotbal a luat următoarele decizii:

1. JOAO PEDRO MINGOTE VS. CS PANDURII TG. JIU – Pretenții financiare – Respinge excepția prematurității cererii de chemare în judecată invocată de pârât ca neîntemeiată. Admite cererea reclamantului ca neîntemeiată. Obligă pârâtul la plata către reclamant a debitului aferent, cu titlu de drepturi financiare restante aferente lunilor ianuarie-martie 2016. Obligă pârâtul la plata către reclamant a taxei de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare.

2. SALGADO DA CUNHA MANGO VS. CS PANDURII TG. JIU – Pretenții financiare - Respinge excepția necompetenței generale a jurisdicției FRF în soluționarea prezentei cauze ca neîntemeiată. Respinge excepția prematurității cererii de chemare în judecată invocată de pârât ca neîntemeiată. Admite cererea reclamantului ca întemeiată. Obligă pârâtul la plata către reclamant a debitului aferent, cu titlu de drepturi financiare restante aferente lunilor ianuarie-martie 2016 . Obligă pârâtul la plata către reclamant a taxei de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. 

3. DANU SPĂTARU VS. AFC ASTRA – Pretenții financiare – Acordă termen la data de 06.07.2016.

4. MRZLJAK FILIP VS. CS PANDURII LIGNITUL TG. JIU – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare - Acordă termen la data de 06.07.2016.

5. BENGA ALEXANDRU VS. FC PETROLUL SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Amână pronunțarea la data de 06.07.2016.

6. TRANDU RĂZVAN VS. FC RAPID SA – Pretenții financiare și încetare raporturi contractuale – Acordă termen la data de 06.07.2016.

7. RĂDUȚ MIHAI COSMIN VS. CS PANDURII LIGNITUL TG. JIU – Pretenții financiare - Acordă termen la data de 14.07.2016.

8. FERFELEA VIOREL VS. CSU CRAIOVA – Pretenții financiare – Admite cererea reclamantului. Obligă pârâtul la plata către reclamant a debitului, reprezentând rată contractuală aferentă lunii mai 2016 și a taxei de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare.

9. CURELEA COSTIN VS. CSU CRAIOVA – Pretenții financiare - Admite cererea reclamantului. Obligă pârâtul la plata către reclamant a debitului, reprezentând rată contractuală aferentă lunii mai 2016 și a taxei de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare.

10. POPESCU DAN VS. ACS POLI TIMIȘOARA – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părților, începând cu data de 29.06.2016. Irevocabilă.

Vizualizări: 2,792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: