Denisa Bratu le vorbește tinerilor despre importanța voluntariatului

Denisa Bratu, tânăra din Plopșoru desemnată delegat al tinerilor români la Ogranizația Națiunilor Unite (ONU), va veni pentru a doua oară la Târgu Jiu după desemnarea sa în această calitate. Va vorbi cu tinerii din Gorj, elevi și studenți, despre importanța voluntariatului. Evenimentul va avea loc luni, 5 decembrie, la Universitatea "Constantin Brâncuși" (UCB) din Târgu Jiu, între 13.00 și 15.00.

"Vom celebra Ziua Internațională a Voluntarilor subliniind importanța voluntariatului în vederea implementării Agendei 2030, planul Națiunilor Unite pentru umanitate pentru 15 ani pentru a înlătura sărăcia, proteja planeta și asigura pacea și prosperitatea pentru toți", a declarat Denisa Bratu, delegat al tinerilor români la ONU.
Conform Denisei, România are o slabă conștientizare a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă drept pentru care își dorește să le facă cunoscute tinerilor dar și să îi motiveze să acționeze în vederea implementării lor.
Evenimentul este organizat în cadrul campaniei "The future is here. Volunteer!" organizată de AIESEC România și Delegații de Tineret ai României la Națiunile Unite.

Vizualizări: 1,651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: