Deputatul Dan Vîlceanu, la cel mai mare festival de rock din Europa. Vezi aici cum cântă! - VIDEO

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este în aceste zile la cel mai mare festival de rock din Europa, care are loc în Belgia. Vîlceanu spune că este al patrulea an în care merge la acest festival. “Pentru mine anul acesta este unul special, pentru că aștept de zece ani să-i prind pe cei de la Radiohead”, a spus Vîlceanu. Tânărul politician și cântă rock, având chiar și o trupă.

Ediția din această vară a festivalului Rock Werchter din Belgia este evenimentul rock al anului, dacă judecăm după numele grele care și-au confirmat prezența. Vor urca pe scenă Radiohead, Arcade Fire, Foo Fighters, System of a Down, Kings of Leon, blink-182, alt-J și Linkin Park.

“Sunt 80 de trupe care evoluează pe cele trei scene. Seară de seară sunt cel puțin 80.0000 de spectatori”, a spus Dan Vîlceanu. Festivalul a început pe 29 iunie și se va încheia pe 2 iulie. Politicianul a postat pe facebook o fotografie de la eveniment, unde apare cu prietenii săi din Târgu Jiu și Timișoara, la rândul lor iubitori de rock. Potrivit organizatorilor, biletele costă 100 de euro pentru o zi și 236 euro pentru toată perioada evenimentului.

Vîlceanu nu doar că ascultă rock, dar chiar și cântă într-o trupă. Acesta a postat anul trecut un filmuleț în care apare cântând la chitară, alături de trupă, chiar o melodie a trupei Radiohead, pe care o va vedea acum cântând live pe scena din Belgia.

Vizualizări: 3,801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: