Deputatul Weber a dat de muncă unui fost primar din Gorj

Maria Dumitrașcu, fostul primar al comunei Berlești, este noul consilier parlamentar din echipa deputatului PSD Mihai Weber. Dumitrașcu este de fapt șefa cabinetului deputatului din Târgu Cărbunești, fiind singura angajată de acolo. Fosta primăriță spune că este mai liniștită de când lucrează la cabinetul parlamentar.

Fostul primar al comunei Berlești a fost cooptat de parlamentarul Mihai Weber, după ce Maria Dumitrașcu a pierdut alegerile locale. Deputatul a explicat ce l-a determinat să o recruteze pe fost primăriță în echipa sa. „M-a determinat faptul că doamna primar a pierdut alegerile la diferența aceea destul de mică. Până la urmă este un om cu multă experiență. Lucrează la cabinetul din Târgu Căbunești, aveam nevoie și oamenii de acolo, aveam nevoie de un om cu experiență. Pentru toată zona este un lucru benefic pentru că are experiență în administrație, în fond funciar și altfel se rezolvă și petițiile și oamenii pleacă lămuriți", a declarat Mihai Weber, deputat de Gorj.
Maria Dumitrașcu a pierdut alegerile la Berlești la o diferență de 10 voturi față de contracandidatul său Iulian Berlescu. Primărița spune că nu a beneficiat de șomaj, dar nici nu și-a căutat un loc de muncă. A acceptat propunerea parlamentarului și spune că este mai liniștită, nefiind la cabinetul parlamentar atâta agitație cât este la primărie. "Din punct de vedere administrativ și la experiența pe care o am cred că a picat bine acest job. Nici nu am căutat altceva, am discutat împreună cu domnul Weber, avea nevoie de un om care cunoaște administrație, cred că împreună vom face lucruri bune. E la început, dar pentru mine nu este o noutate. Avem petiții înregistrate de la cetățeni. E mai liniște aici", a explicat fostul primar de la Berlești, Maria Dumitrașcu.
Fosta primăriță are program full time la cabinetul parlamentar. Lucrează de luni până vineri de la orele 8 la 16. Zilnic face naveta 20 km de la Berlești la Târgu Cărbunești. Remunerația pe care o primește pentru noua calitate ajunge undeva la 2000 lei, venitul brut.

Vizualizări: 733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: