Derby târgujian la fotbal juniori pe terenul sintetic

Joi sunt programate pe terenul sintetic de la Târgu Jiu două meciuri derby între echipele locale de juniori CSM Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu. Meciul de Juniori D se va juca de la ora 16:30 și cel de Juniorii E, de la ora 18:00.

Juniorii D și E ai CSM Târgu Jiu, pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu, au programată o nouă etapă la mijlocul acestei săptămâni. Joi, 29 septembrie, pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Municipal, cele două echipe ale CSM Târgu Jiu vor juca cu grupele similare de la LPS Târgu Jiu. Juniorii D vor evolua de la ora 16.30, iar Juniorii E, de la ora 18.00, a informat oficial CSM Târgu Jiu.

Antrenor la cele două grupe de la CSM Târgu Jiu, Bobi Staicu, speră ca vremea să fie una favorabilă, astfel încât jucătorii celor două echipe să poate pună în practică ceea cea au făcut la antrenamente. ”Jucăm contra celor de la LPS Târgu Jiu și cred că vor două meciuri foarte interesante. Sperăm ca vremea să fie una favorabilă având în vedere precipitațiile din ultimele zile, astfel încât copiii să se poată exprima din punct de vedere tehnic cât mai bine, iar părinții și spectatorii să se bucure de un spectacol fotbalistic de calitate”, a declarat pentru csmtargujiu.ro Bobi Staicu, antrenor de juniori la CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: