Descopera casa online la care poti plasa cele mai multe pariuri antepost

Intrucat toate ligile europene importante de fotbal si nu numai se afla in pauza competitionala, aceasta este perioada ideala de a plasa pariuri antepost.

Pentru cei care nu cunosc termenul, sa spunem ca pariurile antepost sunt cele care se vor decide pe o perioada mai lunga de timp (de obicei, la finalul unui sezon, fie ca vorbim de sporturi de echipa sau de cele individuale). Pe de o parte, ai putea privi ca un inconvenient faptul ca vei tine blocata acea suma de bani o perioada atat de mare de timp. Pe de alta parte, in mai mult de 90% din cazuri suma ar fi fost pierduta, mai devreme sau mai tarziu, daca ai fi plasat pariuri obisnuite.

In plus, pariurile antepost au sanse mai mari de reusita decat cele normale. Spre exemplu, probabilitatea ca un pariu antepost cu o cota de 1.6 sa fie castigator este mai mare decat aceea de a castiga un pariu normal (live sau pre-live) cu o cota de 1.6. Avantajul cel mai mare, in opinia noastra, este ca poti combina mai multe selectii pe acelasi bilet, conditia fiind ca acestea sa nu faca referire la aceeasi competitie sau la aceeasi echipa/acelasi jucator. Astfel, cota totala poate fi una mare, sansele de reusita nefiind neaparat mici.

“Paradisul” pariurilor antepost il gasesti la Betano

Daca prin cele afirmate mai sus te-am convins sa oferi o atentie sporita pariurilor antepost sau daca esti deja un adept al acestor pariuri, insa nu gasesti casa online potrivita, nu ezita sa te inregistrezi la Betano. Aici vei gasi foarte usor pariuri pe termen lung din fotbal, tenis, baschet, handbal, sporturi cu motor si nu numai.

In ceea ce priveste pariurile antepost pe fotbal, Betano prezinta peste 30 astfel de selectii pentru Liga I (inainte de startuk campionatului, cel putin), ceva mai multe chiar decat cele din ligile de top. Sa spunem ca in ultimele etape ale ligilor importante din sezonul trecut, inclusiv Liga I, Betano a prezentat pariuri speciale cu privire la numarul de goluri marcate in acea runda, dar si la echipa cea mai ofensiva. Sunt sanse foarte mari ca si in acest sezon sa avem parte de astfel de pariuri speciale.

De asemenea, Betano rezerva o sectiune speciala dedicata romanilor, unde putem gasi selectii pentru performantele echipelor romanesti si ai jucatorilor romani in cupele europene/lume, nu doar la fotbal, ci si la handbal, tenis, baschet, chiar si la Jocurile Olimpice de iarna. Totodata, suntem invitati sa pronosticam daca un film romanesc va castiga un premiu Oscar in urmatorii 3 anii. Majoritatea cotelor din aceasta sectiune, intitulata sugestiv “Romania” si pe care o putem gasi la pariurile speciale, in partea stanga jos a paginii principale, are o valoare minima de 50.0, insa este laudabil ca o casa online prezinta si acest gen de pariuri.

Betano ne ia ochii in mai multe privinte

Multitudinea pariurilor antepost, cat si usurinta prin care le poti gasi, reprezinta un avantaj al casei de pariuri Betano, insa nu este singurul. Daca doresti sa afli cat mai multe lucruri despre aceasta casa de pariuri te sfatuim sa vizitezi site-ul Intelbet. Aici vei descoperi recenzia Betano, dar si a celorlalte case online licentiate. Aici se includ informatii cu privire la cote, la oferte, prezentandu-ne insa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe pentru fiecare casa de pariuri.

De asemenea, pe pagina recenziei poti adauga o reclamatie referitoare la acea casa online in cazul in care consideri ca un operator ti-a validat gresit pariul sau orice situatie de acest gen. Daca, intr-adevar, se constata ca ai fost nedreptatit, administratorul Intelbet va trimite reclamatia unui reprezentant al casei de pariuri, in incercarea de a iti rezolva problema. Trebuie specificat ca Intelbet a reusit sa rezolve multe reclamatii, astfel ca o plangere pe site nu reprezinta o pierdere de timp.

Intelbet analizeaza casele de pariuri din mai multe puncte de vedere

Totodata, pe Intelbet poti gasi diverse clasamente ale caselor de pariuri in functie de mai multe aspecte, cum ar fi cotele, oferta de pariuri sau popularitatea in randul utilizatorilor site-ului. Tot aici vei descoperi si bonusurile de inregistrare oferite de  aceste case, insa si pe cele care au dezvoltat o  aplicatie de mobil.

·        Concurs de pronosticuri fara argumentatie

Amatorii concursurilor de pronosticuri vor fi incantati sa descopere ca Intelbet organizeaza lunar un astfel de concurs, regulile fiind foarte usoare. Pentru a oferi vreun pronostic nu trebuie sa prezinti vreo argumentatie, ci doar sa apreciezi daca alegerea tipsterilor va fi castigatoare sau nu. Tipsterii vor argumenta fiecare pronostic plasat, astfel ca vei alege in cunostinta de cauza. Printre acestia se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Premiile lunare sunt in valoare de 800 RON, impartite primilor 8 clasati.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Vizualizări: 1,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: