Destin frânt la doar 33 de ani. Doi copii au rămas fără tată

Tragedie în familia unui rovinărean. George Neagu a murit vineri, 4 august, la vârsta de doar 33 de ani, după ce s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit, pe Jiu. Bărbatul a atins cu undița firele de înaltă tensiune și a murit pe loc. Rovinăreanul avea doi copii, care acum au rămas fără tată.

George Neagu a plecat cu bicicleta vineri dimineață la pescuit, în zona podului de la viaductul din Rovinari. În timp ce pescuia, bărbatul de 33 de ani a atins cu firul undiței linia electrică de 20 kV. În urma contactului cu linia de înaltă tensiune, acesta s-a electrocutat și a decedat pe loc.

O femeie care a trecut prin zonă a găsit trupul neînsuflețit al rovinăreanului și a alertat autoritățile. ”Polițiștii au fost sesizați de către o femeie din orașul Rovinari cu privire la faptul că a găsit pe malul râului Jiu un bărbat decedat, lângă care se afla o undiță de pescuit. Polițiștii au constatat decesul persoanei și l-au identificat pe acesta ca fiind un bărbat de 33 de ani, din orașul Rovinari. La fața locului au venit reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Gorj, care au ridicat cadavrul pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.   

Robert Filip: Îmi este greu să vorbesc. Mi-a fost prieten

George Neagu provine dintr-o familie numeroasă. Este căsătorit și a lăsat în urmă doi copii minori. Cel mai mare dintre copii are aproape 2 ani, iar cel mic doar 7 luni. Autoritățile locale din Rovinari spun despre acesta că în ultima vreme lucra prin Anglia. Vestea că George Neagu a murit a picat ca un trăsnet pentru primarul Robert Filip. Edilul spune că îi era prieten. ”Sunt șocat. Îmi este greu să vorbesc mai ales că îmi era și prieten. Are doi copii mici. S-a dus la pește cu bicicleta și s-a electrocutat. Noi încercăm să vedem cum putem să ajutăm familia”, a spus Robert Filip, primarul orașului Rovinari.

George Neagu avea și un frate geamăn.  

Vizualizări: 46,769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: