Dezbateri publice la Motru și Mătăsari

Două dezbateri publice vor avea loc, la jumătatea lunii ianuarie, în Motru și Mătăsari. Discuțiile vor fi organizate de Agenția pentru Protecția Mediului Gorj și va fi pus în dezbatere bilanțul de mediu care a fost făcut la exploatările miniere din Mătăsari, Slivilești, Ciuperceni și Motru.

Dezbaterile au fost programate pe 16 ianuarie. Bilanțul de mediu poate fi consultat pe site-ul APM Gorj. În document, se face referire, printre altele, la măsurătorile pentru zgomot sau nivelul poluare determinat de activitățile miniere. 

"Agenția pentru Protecția Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra depunerii rapoartelor la bilanțul de mediu nivel I+II, pentru activitatea Cod CAEN 0520-EXTRACȚIA CĂRBUNELUI INFERIOR, desfășurată pe teritoriul comunelor Mătăsari, Slivilești, Ciuperceni și orașul Motru", transmite Agenția pentru Protecția Mediului Gorj. 

Dezbaterea publică va avea loc la sediul Primăriei Motru în data de 16.01.2023, începând cu orele 11:00 și la sediul Primăriei Mătăsari în data de 16.01.2023 începând cu orele 14:00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Târgu-Jiu, până la data de 16 ianuarie 2023.

Vizualizări: 1,417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: