Dian Popescu: Când a greşit, l-am atacat pe Ciurel

Senatorul Dian Popescu a acordat un interviu la Radio Infinit în care a vorbit despre adoptarea modificărilor la Legea energiei, despre sindicaliștii care se implică politic, referindu-se aici la Nelu Roșca, dar și despre alegerile parlamentare. În plus, Dian Popescu a declarat că nu îl va vota pe Dacian Cioloș premier, chiar dacă ar ajunge să fie susținut de ALDE. El a răspuns și acuzației potrivit căreia s-a asociat cu fostul manager al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, cel care a produs pierderi uriașe companiei.
Reporter: De ce ziceți că au susținut toți parlamentarii Legea energiei, mai puțin Tudor Barbu?
Dian Popescu: Pentru că a votat împotrivă.
Rep.: S-a abținut, dar s-a declarat împotrivă.
D.P.: Tot PNL a votat împotrivă a doua oară, deși prima dată votase pentru. A doua oară când le-a spus Cioloș. Ei susțin Guvernul Cioloș, vor să facă și miting pentru Guvernul Cioloș. Să nu ne ascundem după deget. Au primit ordin de la Cioloș.
Rep.: Mâine-poimâine îl votați pe Cioloș premier, din nou.
D.P.: Eu nu.
Rep.: Dacă o să-l propună viitoarea majoritate?
D.P.: Indiferent ce majoritate o fi eu nu mă duc în sală. Sunt prea multe lucruri în spatele Guvernului Cioloș. Respect decizia partidului dacă prin absurd, dar e exclus, Tăriceanu și-a spus punctul de vedere față de Cioloș.E jenant că anumiți indivizi din județ, în loc să vadă partea bună a lucrurilor, încearcă să...
Rep.: La Nelu Roșca vă referiți? E un lider important din zona Motru.
D.P.: Nu este nici un lider important. Este cu Militaru, slujește interesele domnului Severus Militaru. Îl ajută pe Militaru să ajungă deputat. Nu am nimic împotrivă, succes, dar fiecare să spună ce a făcut. Mai bine tăcea. Când au fost votate legile energiei, el s-a dus la grupul PNL, la ședința PNL. (...) Să-și vadă de sindicalismul lui, să lase politica în pace. Ce caută el în politică?
Rep.: A fost singurul lider care s-a dus?
D.P.: Au fost mai mulți, a fost și Pecingină care s-a dat lider de sindicat. Mă întrebau foștii colegi din PNL, de Pecingină, unde e lider de sindicat. Nu e domnule lider de sindicat, e părerolog la Gorj.
Rep.: O să se supere și Gheorghe Pecingină.
D.P.: L-am făcut mare, ar trebui să-mi mulțumească. Atunci când îl ignoram se supăra că nu-l iau în calcul.
Rep.: A spus că ați stat pe burtă 4 ani și acum v-ați trezit. (..) Ar trebui să-l atacați pe Ciurel.
D.P.: Și nu l-am atacat pe Ciurel? Când a greșit l-am atacat. Pentru că sunt obiectiv, nu ca el. Că dacă nu-mi dă Ciurel ceva, nu-mi angajează vreo trei... încep să înjur și după ce îmi angajează îl laud. (..) Militaru nu are nici un fel de șansă, PNL va lua un singur deputat.

Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: