Dian Popescu: Iriza nu e genul meu. Nu pot să am o relaţie cu el!

Preşedintele ALDE Gorj, Dian Popescu, a declarat că nu este total convins că senatorul Scarlat Iriza va rămâne în partid, însă şi dacă ar fi să plece, n-ar fi o pierdere prea mare pentru organizaţie. Dian Popescu a mai declarat, la Radio Infinit, că n-a avut încă o discuţie cu preşedintele Florin Cârciumaru privind împărţirea funcţiilor politice.

 Reporter: Aţi reuşit să închegaţi o colaborare cu senatorul Scarlat Iriza?

Dian Popescu: Nu pot să am o relaţie cu Scarlat Iriza, că nu este genul meu. Mie îmi plac alte genuri, nu Scarlat Iriza. Nu am ce să colaborez cu el în interiorul partidului, fiecare trebuie să-şi facă treaba, iar el trebuie să colaboreze cu partidul la nivel central, adică să meargă să voteze alături de partid, în general aceste voturi trebuie date conform deciziei birourilor, exclus să fie date voturi după pofte.

 Rep.: Şi există această colaborare la nivel central?

D.P: Ultimul vot, da, a colaborat. A votat şi moţiunea. Deşi iniţial s-a plimbat pe la aripa Grindeanu, până la urmă a votat.

 Rep.: Ce credeţi, rămâne în continuare în ALDE?

D.P: A mai spus şi cu alte ocazii că rămâne în partidele pe unde a umblat, prin cele şapte partide pe unde a umblat şi nu s-a întâmplat asta. Eu nu am încredere. Sper să nu plece, dar dacă pleacă, asta este, nu stă partidul în Scarlat Iriza.

 Rep.: Aţi avut vreo discuţie până acum cu Florin Cârciumaru. Spuneaţi că a ajuns şi o circulară...

D.P: Nici eu şi nici domnul preşedinte Cârciumaru n-am avut timp în ultima perioadă, n-am avut asemenea discuţii, dar vom avea în curând. Gorjul a fost trecut pe lista unde ne înţelegem şi colaborăm foarte bine. Au fost câteva disfuncţionalităţi, însă le vom rezolva.

Vizualizări: 569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: