Dian Popescu: Toată conducerea Diviziei Miniere să-şi dea demisia

Senatorul ALDE Gorj, Dian Popescu, lansează atacuri dure la adresa conducerii Diviziei Miniere. Acesta consideră că „Daniel Antonie şi gaşca lui” ar trebui să-şi dea demisia din cauză că nu sunt capabili să asigure stocurile de cărbune pentru iarnă.

„Dacă până acum Complexul Energetic Oltenia avea probleme cu vânzarea de energie şi cu poziţionarea în piaţă, ca jucător, acum CEO are probleme cu nişte directori şi directoraşi, numiţi pe vremea lui Ciurel. În acest moment CE Oltenia are cerere de energie şi nu sunt capabili s-o producă pentru că nu au cărbune, pentru că aceşti directori au început să-şi dea la picioare unii la alţii”, a declarat Dian Popescu. Acesta acuză conducerea Diviziei Miniere că a manageriat prost încă de pe vremea lui Ciurel. „Au nevoie de cărbune, iar ei au cărbune doar pentru o zi şi jumătate, au manageriat prost de pe vremea lui Ciurel, au fâşii pe sărite, n-au fost în stare să se înţeleagă cu oamenii şi să aibă fronturi de exploatare. Nu este posibil să nu fi capabil să cari cărbune de la Husnicioara în toată divizia. Toată conducerea Diviziei Miniere a praf, Antonie şi gaşca lui”, spune Dian Popescu.
Senatorul îi avertizează că ştie cum se fac afacerile cu cărbune. „Le atrag atenţia foarte serios că am aflat cum operează cu cărbunele. Să-şi lase interesele mărunte şi şpăgile mărunte, prin complex, pentru că nu ne putem juca, unii luptă la Bucureşti cu un sistem întreg financiar, iar ei se ocupă de jocuri mărunte în complex, fără să producă. Le atrag atenţia că voi face conferinţă special pentru Divizia Minieră. Dacă nu se potolesc şi nu trec la treabă îi vom lua în analiză şi că le vom cere să plece”, a precizat Dian Popescu.

Vizualizări: 2,427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: