Diplome pentru șefii din CE Oltenia. Ce au învățat să facă!

Mai mulți șefi din carierele Complexului Energetic Oltenia au participat la cursuri de formare profesională. Aceștia au primit diplome care atestă că s-au perfecționat în prevenirea acccidentelor de muncă în carierele de lignit. Formarea acestora vine în contextul în care, la nivelul companiei, sunt înregistrate tot mai multe accidente de muncă.

La cursurile de perfecționare au participat conducatorii proceselor tehnologice din carierele de lignit, respectiv șefii de schimb din cariere, șefii sectoarelor de productie și adjunctii acestora. Reprezentanții companiei au transmis că acest curs a fost organizat tocmai pentru ca șefii din cariere să afle mai multe despre asigurarea securității și sănătății în muncă, să fie capabili să prevină eventuale accidente în cariere.

La final, toată lumea a primit diplome de absolvire. „Însusirea de către cursanți a materialelor predate a fost verificată prin teste de evaluare a capacității acestora de a intui riscurile de producere a accidentelor și de îmbolnăvire profesională, precum și viteza de reacție în aplicarea măsurilor de prevenire și protecție necesare eliminării riscurilor. Cursanților le-a fost eliberată diploma de absolvire”, arată CEO într-un comunicat de presă.

Vizualizări: 3,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: