Direcția de Agricultură Gorj: Un director bolnav și unul acuzat de luare de mită

Directorul care urma să vină la Direcția pentru Agricultură Gorj s-a îmbolnăvit. Petra Oprișor a primit ordin de detașare din Giurgiu, dar documentul a fost suspendat la câteva zile distanță. Aceasta s-a îmbolnăvit. Interimatul la DADR Gorj este asigurat de directorul adjunct Alin Petrică. Dan Tănăsescu, actualul șef al Direcției, se află sub control judiciar și a fost suspendat din această funcție.

Petra Oprișor trebuia să ajungă la Târgu Jiu încă de luna trecută. Aceasta a intrat însă în concediu medical, iar ordinul de detașare nu a mai fost pus în aplicare. „Doamna Petra Oprișor, director executiv la Direcția pentru Agricultură Giurgiu, la începutul lunii februarie primise ordin de detașare la Direcția Agricolă Gorj pentru a ține locul directorului executiv care se află sub control judiciar. La câteva zile după primirea acestui ordin, ordinul a fost suspendat din motive medicale”, a transmis Virgil Drăgușin (foto), reprezentant al Direcției de Agricultură Gorj.

Până când Dan Tănăsescu va scăpa de cercetarea penală, secundul său conduce instituția. „Activitatea este condusă de directorul adjunct Alin Petrică cel puțin pe perioada cât ordinul doamnei Petra Oprișor este suspendat sau până când directorul Dan Tănăsescu își va dovedi nevinovăția în fața organelor de cercetare penală”, a mai completat Drăgușin.

Directorul Dan Tănăsescu a fost prins în flagrant, în decembrie, anul trecut, în timp ce lua mită de la un agricultor. Mascații l-au surprins pe acesta în timp ce primea 2.000 de lei mită pentru a aviza plata unei subvenții de minimis în valoare de 3.000 de euro. 

Vizualizări: 1,493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: