Director medical nou la Serviciul de Ambulanţă Gorj

Florentina Motea este noul director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Managerul Tiberiu Tătaru şi-a prezentat echipa în cadrul unei conferinţe de presă.

“Am început cu soluţionarea tuturor măsurilor lăsate de organele de control din ultimii ani. Aveam nevoie de o echipă completă în Comitetul Director. Avem un nou membru. Este vorba despre doamna doctor Motea. Este o persoană profesionistă şi un foarte bun cunoscător al legislaţiei. Avem un deficit foarte mare de medici care trenează de foarte mulţi ani în toată jumătatea de sud a ţării şi acest lucru, împreună cu doamna Motea, sper să-l putem rezolva”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Serviciului de Ambulanţă Gorj.

De cinci medici ar fi nevoie pentru a fi asigurată o linie de gardă corespunzătoare. Este, de altfel, şi o măsură dispusă de Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj în urmă controalelor efectuate la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

“Sper să ne descurcăm, să rezolvăm problemele şi să oferim populaţiei servicii cât mai de calitate. Noi am ţinut permanent cu medicii de familie care au acest curs de urgenţă şi cu medicii de la UPU şi cu cei de la Târgu-Cărbuneşti şi cred că am mai convinge aşa unul sau doi doctori. Este o meserie grea, dar trebuie să fie cineva şi pe maşina cu medic. Solicitările pentru ambulanţă cu medic sunt foarte multe”, a spus Florentina Motea.

Din Comitetul Director, mai fac parte Constantin Bodescu -director economic, Cătălin Cosor - director tehnic şi Maria Golumbeanu - asistent-șef. 

Vizualizări: 1,683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: