Directori de 10 la instituţiile Consiliului Judeţean Gorj

Şefii instituţiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean Gorj au fost evaluaţi şi notaţi pentru modul în care au condus anul trecut. Niciunul nu a primit vreun calificativ nesatisfăcător. Cea mai mică notă a obţinut-o directorul Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu, Alexandru Bratu.

O comisie formată din câte un consilier judeţean şi specialişti în cultură din judeţele Vâlcea sau Mehedinţi a evaluat fiecare director în parte. Rapoartele de evaluare vor fi votate vineri în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean. Doi directori au primit nota maximă. Comisia nu a avut ce să-i reproşeze lui Ion Cepoi, directorul Direcţiei Judeţene pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, şi nici Olimpiei Bratu, şefa Bibliotecii Judeţene.

Note cu puţin sub 10 au primit Dumitru Hortopan. Directorul Muzeului Judeţean a fost evaluat cu 9,96. Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, a fost notat cu 9,84, în timp ce Alexandru Bratu a primit cea mai mică notă, 9,65. Bratu conduce Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu. Fiecare comisie a avut de studiat obiectivele şi criteriile de performanţă cuprinse în contractul de management şi resursele financiare alocate şi utilizate în anul 2017.

Dacă ar fi primit note mai mici de 7, directorii riscau să piardă funcţia. Pentru fiecare însă, evaluatorii au recomandat continuarea activităţii în fruntea instituţiilor de cultură. (M.M.)

Vizualizări: 532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: