Directorul Ion Iliuţă, DJ în cluburile bucureştene

Ion Iliuţă, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj, a lucrat ca DJ în cluburile bucureştene în anii studenţiei. Avea experienţă în domeniu deoarece începând de la vârsta de 14 ani dădea discotecă la Turburea. În prezent îşi alimentează pasiunea pentru muzică ascultând melodii din colecţia personală şi realizând topuri cu formaţii renumite. Şeful veterinarilor iubeşte la fel de mult şi apicultura. Acesta face parte dintr-o familie cu tradiţie şi deţine peste 400 de stupi.  

Ion Iliuţă, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVA) Gorj, se declară a fi un îndrăgostit de muzica anilor 70-80. Acesta iubea muzica încă din copilărie, astfel că la vârsta de 14 ani dădea discotecă prin tinerii din Turburea. În anii studenţiei a devenit un DJ renumit al cluburilor bucureştene. Şeful veterinarilor spune că oricând ar putea impresiona generaţia de astăzi cu o muzică bună. “Cea mai mare plăcere pentru mine a fost să colecţionez muzică şi să o prezint studenţilor. Eram căutat de cluburile din Bucureşti pentru că aveam muzică bună. Sunt un colecţionar de muzică, iar colecţia mea depăşeşte sute de mii de melodii, înregistrate pe benzi de magnetofon, discuri, CD şi DVD. La vârsta mea aş putea da oricând discotecă pentru puştii de acum şi sigur ar rămâne uimiţi de melodiile mele. În anul 1995 am avut o tendinţă de a crea, împreună cu nişte prieteni, un club retro pentru a aduce generaţia actuală mai aproape de muzica bună. Zilnic mă relaxez cu melodiile formaţiilor ABBA, A-Ha, Scorpions ori Holograf. Îmi place muzica lentă şi în permanenţă realizez un top cu primele 100 de melodii”, a declarat Ion Iliuţă, directorul DSVA Gorj.

Apicultura, o afacere de familie

Ion Iliuţă face parte dintr-o familie cu renume în apicultură. Fiind crescut în preajma albinelor a moştenit pasiunea tatălui său, iar la rândul lui a transmis-o copiilor. “Fiul meu este deja a treia generaţie care se ocupă cu creşterea albinelor. Tatăl meu a fost etalon în meseria de apicultor şi cred că acest lucru şi-a pus amprenta şi asupra noastră. În prezent, deţinem peste 400 de stupi şi anual colectăm câte 6 tone de miere. Printr-un centru de colectare mierea noastră ajunge în Germania. M-am obişnuit cu albinele încă de mic şi m-am apropiat foarte mult de ele. Indiferent cât eşti de supărat în momentul în care intri în stupină te relaxezi”, a precizat şeful DSVA Gorj.

Cifra 15 îi aduce noroc

Directorul DSVA este un om credincios şi chiar dacă nu merge des la biserică simte că este ocrotit de forţele divine. Ba mai mult, acesta consideră data de naştere ca fiind o zi norocoasă. “Nu sunt un tip religios, însă sunt un om credincios. M-am născut pe data de 15 octombrie 1958 şi consider că cifra 15 îmi poartă noroc. Fiecare examen pe care l-am susţinut într-o zi de 15, l-am trecut cu brio”, a declarat Ion Iliuţă. De asemenea, directorul DSVA  poate spune că este un om norocos şi datorită familiei sale reuşite: o soţie iubitoare şi doi copii care i-au adus mereu satisfacţii.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: