Directorul Luis Popa a regizat piese de teatru

Luis Popa, directorul firmei Polaris, visa să ajungă regizor. Ba mai mult, pe perioada liceului a scris şi a pus în scenă mai multe piese de teatru. Deşi nu a şi-a făcut o carieră în lumea actoriei, Luis Popa nu este dezamăgit şi spune că poţi fi un regizor în fiecare zi cu condiţia de a şti să-ţi organizezi activitatea.

Luis Popa a devenit directorul firmei Polaris la vârsta de 24 de ani. După aproximativ doi de activitate a reuşit să-şi formeze o echipă pe care se poate baza în orice moment. Luis Popa a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul Universităţii “Constantin Brâncuşi”, deşi avea înclinaţii spre lumea actoriei.

Pe parcursul studiilor liceale a organizat mai multe spectacole şi a regizat câteva piese de teatru. Ba mai mult cu una dintre piesele sale a participat la primul festival de teatru, între licee, organizat de Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”. “Îmi doream să devin regizor şi îmi plăcea foarte mult să compun poezii, proză şi piese de teatru. Cu piesa scrisă de mine “Am fost cândva liceeni” am participat la primul festival de teatru organizat de Teatrul “Elvira Godeanu”. Mi-a plăcut foarte mult să pun în scenă viaţa reală”, a declarat Luis Popa.

Chiar dacă nu şi-a făcut un nume în lumea teatrului, directorul firmei Polaris spune că nu regretă acest lucru. “Nu regret că nu am dat admiterea la Teatru pentru că în fiecare zi poţi fi un regizor şi poţi primi aplauze cu condiţia de a şti să-şi organizezi activitatea. Îmi place să lucrez cu oamenii, mi-am făcut o echipă şi practic am ajuns să ne cunoaştem şi să ne ajutăm reciproc”, a precizat directorul firmei Polaris, cea care se ocupă cu salubrizarea municipiului Târgu Jiu.

Îi plac călătoriile şi îşi doreşte un copil

Lui Luis Popa îi place să călătorească şi să cunoască locuri noi. Îşi doreşte să vadă Parisul şi Veneţia. Aceasta nu este singura dorinţă a sa, visul de a deveni părinte copleşindu-l în ultima vreme. “Mă consider un om împlinit pe toate planurile. Ţinând cont că sunt împreună cu soţia mea de aproape 10 ani ne dorim foarte mult un copil. Pe plan profesional îmi doresc ca locuitorii acestui oraş să fie mulţumiţi de activitatea firmei pe care o reprezint. Întotdeauna eşti satisfăcut când vezi că oamenii din jurul tău sunt mulţumiţi de tine”, a declarat directorul firmei Polaris.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: