Dispută pe vorbele liderilor despre grupul 5 de la Rovinari

Sindicaliştii din Federaţia Naţională Mine Energie (FNME) şi cei din Federaţia Univers au acum un nou motiv de conflict. Ei se ceartă pentru titlul de „cine a vorbit primul despre...“.

În acest caz este vorba despre retehnologizarea grupului 5 de la Rovinari, subiect exploatat la maxim de liderul Manu Tomescu de la FNME. Dar zilele trecute SMEO a trimis o adresă pe acest subiect. „Pe această temă eu am fost primul. Că au preluat şi alţii e altă problemă. Nu vreau să fiu maliţios, dar acesta este adevărul. Vă aduc şi adresele pe care le-am făcut, o să vorbesc şi la TV să scoată din ieşirile pe care le-am avut în spaţiul public, de când insistăm noi pe grupul 5 de la Rovinari. Bine ar fi ca toţi colegii să insiste, să se bată pentru acest lucru. Cei care au început primele demersuri au fost reprezentanţii SMEO“, a declarat Gabriel Căldăruşe, liderul SMEO.
Manu Tomescu susţine că el este cel care atrage atenţia aspra subiectului de luni de zile. Mai mult, a declarat că el a vrut să meargă la Parlament, la votul pentru LEGEA Energiei, dar au ajuns ei, datorită legăturii lui Ion Ruşeţ cu ALDE. La vremea respectivă, Laurenţiu Ciurel declara că legea a trecut pentru că cei de la SMEO au pus presiune pe deputaţi filmându-i şi pozându-i la vot. „E a doua oară când fac aşa ceva, dar eu îmi ţin de drumul meu, îmi fac treaba mea, munca mea sindicală. Domnul Căldăruşe era ocupat cu pusul directorilor, în timp ce noi eram preocupaţi de grupul 5. Cu şpăgile din CEO. Petarde din astea. Face şi el adrese, acum, la sfârşit. E tardiv. Aşa a făcut şi când am organizat noi marşul disperării”, a declarat Manu Tomescu la Radio Infinit.
Sindicalistul a făcut şi o rubrică pe Facebook, el numărând zilele care trec fără ca cei din Consiliul de Supraveghere să aprobe investiţia, esenţială pentru continuarea activităţii CEO.

Vizualizări: 618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: