Distrigaz: Proprietarul apartamentului, responsabil de explozia de la Cărbuneşti

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Distrigaz Sud Reţele aduce precizări privind explozia produsă astăzi, 23 octombrie, în strada Minerilor, bloc 23, ap. 6, localitatea Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj:

La orele 06.30, dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a fost sesizat cu privire la o explozie produsă la adresa menţionată.

Echipele de intervenţie ale companiei s-au deplasat imediat la faţa locului şi au luat primele măsuri de siguranţă, izolând perimetrul şi sistând alimentarea cu gaze naturale a imobilului în cauză.

În urma deflagraţiei, două persoane au suferit arsuri de gradul II şi III, fiind trasportate la spital.

Menţionăm că în urma investigaţiilor tehnice efectuate de către echipele Distrigaz Sud Reţele nu au fost depistate scurgeri de gaze pe reţeaua de distribuţie în zona imobilului respectiv.

Din primele cercetări, s-a constatat că explozia s-a datorat unor neconformităţi ale instalaţiei de utilizare a gazelor naturale.

Pentru evitarea unor asemenea evenimente, reamintim clienţilor noştri să nu modifice instalaţiile de utilizare a gazelor naturale. De asemenea, menţionăm faptul că, în conformitate cu legislaţia în vigoare, întreţinerea, exploatarea şi repararea instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale revine în sarcina consumatorului, acesta fiind responsabil de buna lor funcţionare.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: