Documentarul "Un an. Un minut şi o secundă" despre viaţa de după Colectiv, la Digi24

La un an de la tragedia care a omorât 64 de tineri şi a rănit alte câteva sute, Digi24 vă prezintă lupta suprevieţuitorilor indendiului din clubul Colectiv pentru o viaţă normală. Documentarul „Un an. Un minut şi o secundă”, o producţie România furată surprinde momente din viaţa actuală a unora dintre cei care se aflau în clubul Colectiv în noaptea de 30 octombrie 2015. Într-un periplu între Bucureşti şi Bruxelles, reporterii noştri au fost parte din viaţa de zi cu zi a celor care îşi caută un drum nou în viaţă, şi-l continuă pe cel de dinainte de tragedie sau sunt încă sub tratament şi supraveghere la Bruxelles.

Timp de o oră, descoperim şapte poveşti impresionante ale unor oameni care fac tot posibilul, în fiecare zi, să-şi dea dreptul la o viaţă normală, cu trăirile, nemulţumirile, speranţele, revoltele şi amintirile lor. Tedy, Silviu, Marian, Nelu, Adina, Andreea şi Raluca sunt cei care au acceptat să arate României cât de adînci sunt încă rănile fizice şi psihice pe care focul le-a tatuat în sufletul şi pe pielea lor.

Producţia Digi24 va fi difuzată în premieră marţi, 25 octombrie, de la ora 21.00 apoi va putea fi din nou vizionată la exact un an de la tragicul eveniment pe 30 octombrie, de la ora 22.00.

Echipa care a lucrat zi şi noapte la documentarul „Un an. Un minut şi o secundă” şi ne-a făcut cunoscute poveştile supravieţuitorilor este formata din: Mădălina Chitu (reporter), Maria Racoviţean (imagine); Mihai Dragolea (montaj); Oana Despa (realizator).

Sursa: Comunicat Digi24

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: