Doi candidaţi pe loc la funcţiile de inspectori antifraudă fiscală

Sunt peste 160 de candidaţi din toată Oltenia pentru cele 80 de posturi de inspectori antifraudă fiscală din cadrul noii Direcţii Regionale Antifraudă Fiscală de la Târgu Jiu. În această săptămână, candidaţii care au trecut de proba scrisă susţin cea de-a doua probă, respectiv interviul. La concurs s-au înscris iniţial peste 200 de candidaţi, însă nu toţi au promovat prima probă. În această situaţie s-a aflat şi un fost comisar al Gărzii Financiare Gorj, unitate aflată la finalul procesului de desfiinţare.

Conform saitului Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, sunt 162 de candidaţi la posturile de inspectori antifraudă pentru Direcţia Regională 4 Târgu Jiu care au promovat proba scrisă şi vor susţine sau au susţinut în perioada 28-31 octombrie proba interviului. Dintre comisarii de la Garda Financiară Gorj care au intrat la cea de-a doua probă se numără: Gigel Capotă - fostul comisar şef al GF Gorj care a optat pentru postul de inspector antifraudă grad superior în cadrul Serviciului de Control Antifraudă 1 al noii direcţii;   Traian Iana - care a optat pentru postul de inspector antifraudă grad superior în cadrul Serviciului de Control Antifraudă 2; Călin Cornescu - inspector antifraudă grad superior în cadrul  Serviciul de Control Antifraudă 3; Nicolae Juscu - inspector antifraudă grad superior la Serviciul de Control Antifrauda 4; Dragoş Manta, fiul consilierului judeţean Pantelimon Manta - inspector antifraudă grad principal în cadrul Serviciului de Control Antifraudă 3;  Florinel Florea - inspector antifraudă grad principal în cadrul Serviciului de Control Antifraudă 10; Cosmin Tutunaru - inspector antifraudă grad superior în cadrul  Serviciul de Control Antifraudă 5; Dan Tutoveanu - inspector antifraudă grad superior la Direcţia de Combatere a Fraudelor Craiova şi Valeriu Buju Cojocaru - inspector antifraudă grad principal pe Direcţia de Combatere a Fraudelor Târgu Jiu.  Gheorghe Petcu nu s-a prezentat la concurs, iar Vasile Buşcă a fost descalificat la proba scrisă.

La concurs s-au înscris şi cei doi “fugari”ai Gărzii Financiare Gorj, care s-au transferat în trecut la Ministerul Economiei: Dan Grivei - care va susţine interviul pentru postul de inspector antifraudă grad superior pe Serviciul de Control Antifraudă 9 şi Eugen Ilea - pentru postul de inspector antifraudă grad superior pe Serviciul de Control Antifraudă 6.

SEDIU

Cel mai probabil, noua Direcţie Regională Antifraudă va avea sediul în fostul cămin al Liceului Nr. 5 din Târgu Jiu, recent renovat, acolo unde deja au fost transferate o parte din bunurile Gărzii Financiare Gorj.

Vizualizări: 260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: