Doi frați separați de mamă s-au regăsit. Unul a fost abandonat în Gara Târgu Jiu

Doi frați se vor reuni după ani de zile în care nu au știut nimic unul de altul. Totul a fost posibil după ce fratele mai mare a cerut ajutorul polițiștilor gorjeni. Oamenii legii făcut verificări și după o lună de zile au reușit să-l găsească pe băiatul care în urmă cu câțiva ani a fost abandonat de mamă și bunică în Gara din municipiul Târgu Jiu.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Gorj, cei doi frați se vor întâlni marți, chiar la sediul instituției.

„La data de 1 iulie a.c., un cetățean român, domiciliat în străinătate a transmis un e-mail către IPJ Gorj, prin care solicita sprijinul polițiștilor pentru a-și găsi fratele.

 Acesta ar fi fost abandonat în perioada 1992-1993, după ce părinții săi au divorțat.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au constituit un grup de lucru și s-au mobilizat pentru căutarea    acestuia.

Dacă inițial verificările ce urmau a fi efectuate de aceștia păreau ușor de realizat, ulterior lucrurile s-au complicat, tânărul respectiv nefiind de găsit.

Colegii mei au luat legătura cu tânărul care a formulat sesizarea, iar de la acesta au putut afla că fratele său ar fi fost abandonat de mamă, la o secție de poliție din municipiul Târgu-Jiu.

Colegii mei au continuat căutările, iar în urma discuției cu bunica, au aflat de la aceasta că împreună cu fiica sa au decis să-l abandoneze pe minor în Gara din Târgu Jiu și de atunci nu mai știe nimic de el.

Povestea este emoționantă și căutările mult mai complexe, însă colegii mei l-au găsit pe fratele tânărului care a apelat la noi, iar mâine acesta va reveni din Anglia și cei doi se vor întâlni la sediul IPJ Gorj, la ora 11:00”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 7,321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: