Doi miri, şedință foto de senzaţie la Rânca

Experiență de neuitat pentru doi tineri din Calafat. Au organizat o ședință foto pe pârtia de schi din centrul stațiunii Rânca. Irina şi Alexandru au făcut nunta în urmă cu o lună, dar au așteptat să vină în Gorj pentru albumul foto. Mireasa nu s-a sfiit să se dea cu sania, iar mirele, cu schiurile.

Peisajul de vis şi zăpada ca în basme au fost elementele perfecte pentru a face din această aventură un moment pe care şi-l vor aminti toată viața. Irina şi Alexandru au rezervat vacanţa la Rânca imediat după ce au făcut nunta. „Ideea a fost a mea. Îmi place zona. Îmi place că e multă zăpadă. Nu mi-a fost greu să-l conving să venim aici. Chiar dacă acum am venit prima dată, am fost foarte impresionați. E foarte frumos”, a mărturisit mireasa.

Rochia lungă şi vaporoasă nu a împiedicat-o pe Irina să se dea cu sania sau să se bată cu zăpadă. La final, rochia era aproape distrusă. „Asta nu e o problemă. Oricum la noi se poartă tradiția aceasta, să distrugem rochia după nuntă”, a mai completat tânăra.

„Ne place zona. Eu m-am dat cu schiurile. Rămânem la Rânca patru zile. Ne-am distrat, ne-am udat, dar merită. Am vrut să facem aici ședința foto şi nu regretăm”, a spus mirele.

Galerie foto



Vizualizări: 10,756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: