Doi târgujieni pasionaţi de călătorie pornesc în aventura vieţii. 12 ţări într-o lună!

Călătorie inedită pentru doi tineri târgujieni, soţ şi soţie. Alexandra şi Ciprian Sfîrlogea pornesc pe 4 iunie într-o lună de miere, la propriu şi la figurat. Cei doi tineri şi-au propus să vadă nu mai puţin de 12 ţări într-o singură lună. Şi nu oricum, ci la bordul unui minivan, un Ford Transit modificat astfel încât tinerii să-l folosească şi pe post de cazare. Întreaga experienţă va fi documentată de cei doi târgujieni prin intermediul articolelor şi pozelor care vor fi postate în mod constant atât pe blogul lor, www.honeymooninavan.com, cât şi pe reţelele de socializare.

Ideea de a începe o astfel de aventură a pornit de la pasiunea celor doi pentru călătorie. Alexandra are 25 de ani, iar Ciprian puţin peste 30, iar în 4 iunie pornesc într-o călătorie pe care n-o vor uita prea repede. Pentru că n-au plecat nicăieri după căsătorie, tinerii s-au gândit să experimenteze o lună de miere diferită. „Ne-am organizat singuri, am pornit şi un blog şi încercăm să pornim în mai puţin de două săptămâni. Începem din Ungaria şi continuăm cu Austria, trecem în Germania, din Germania ajungem în Elveţia, din Elveţia vedem o parte din Franţa, o să ajungem în nordul Spaniei şi o să fie cumva Bilbao şi Andora pe lista noastră, după care trecem din  nou Franţa, Italia, Slovenia, Croaţia, Serbia şi sperăm noi să ajungem în România cu bine”, a mărturisit Alexandra Sfîrlogea.

De unde începe aventura

Anul acesta, cei doi pasionaţi de călătorie fac doi ani de la căsătoria civilă şi unul de la cea religioasă şi speră să aibă parte de cea mai interesantă călătorie, mai ales că o să călătorească la bordul unui minivan. „Minivanul este un Ford Transit pe care îl folosim în activităţile noastre şi acum nu mai are banchetele din spate, am construit un pat şi încercăm să-l construim în aşa fel încât să fim cât mai independenţi, în sensul ca dacă se întâmplă să nu ajungem la rezervare, să avem un plan B. O să-l şi decorăm să arate cât mai drăguţ. Absolut tot, toate impresiile noastre le vom posta pe blogul nostru, Facebook şi Instagram”, a mai spus Alexandra Sfîrlogea.

În prezent, cei doi tineri locuiesc în Bucureşti, lucrând în cadrul unor ONG-uri. Dorinţa celor doi tineri este de a motiva oamenii să pornească în călătorii similare şi să găsească inspiraţie în paginile jurnalului lor on-line. Aşadar, aventura începe pe 4 iunie cu Ungaria, Lacul Balaton.

Galerie foto



Vizualizări: 14,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: