Donaţie pentru maternitatea din Târgu Jiu

Crucea Roșie, filiala Gorj, va dona joi maternităţii spitalului din Târgu Jiu 150 de lenjerii de pat pentru nou-născuţi. Până acum, Crucea Roșie Română, Procter&Gamble și PROFI au echipat 41 de maternităţi de stat din România cu peste 80 de pătuţuri noi și 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-născuţilor confortul de care au nevoie în primele zile de viaţă.

Donaţia face parte din campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”. „Maternitatea este locul în care cei mici iau contact pentru prima dată cu mediul extern, fiind un spaţiu esenţial atât pentru starea lor de bine, cât și a mamelor. Astfel, într-un efort colectiv, ne-am propus ca prin aceasta iniţiativă să transformăm  secţia de nou-născuţi din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, într-un loc mai bine echipat, care răspunde nevoilor acestora”, a declarat Marius Vlaicu, președintele Filialei Gorj a Societăţii Naţionale de Cruce Roșie din  România.

Campania s-a desfășurat în perioada iunie – septembrie 2017 în magazinele PROFI. Beneficiind de forţa brandurilor Ariel, Lenor și Pampers, P&G a alocat resurse semnificative pentru a sprijini acest demers. O parte din valoarea vânzărilor cumulate prin comercializarea celor trei produse din toate magazinele PROFI participante în campanie a fost direcţionată către această cauză. Identificarea nevoilor imediate existente în cadrul maternităţilor de stat a fost făcută cu sprijinul Crucii Roșii Române, iar distribuţia materialelor a demarat în decembrie.

Vizualizări: 773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: