Donații pentru Spitalul Județean Târgu Jiu

Donații pentru Spitalul Judetean de Urgență Târgu Jiu în prag de sărbători. Nemții de la Kliniken Helfen au trimis și miercuri un camion întreg cu mobilier și cadouri pentru pacienții unității medicale. O parte din mobilier va utila centrul de permanență din comuna Mușetești. Acesta este al patrulea an în care nemții fac donații spitalului din municipiu.

O clinică din Germania este cea care an de an a donat mobilier și daruri pacienților Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Cel care a intermediat acest sprijin este Cristi Tudor, candidat UDMR la Camera Deputaţilor, care spune că acest parteneriat cu nemții va continua și de acum înainte. ”Pentru spital a venit din nou Moș Crăciun, a venit și în vară, a venit și acum, o să mai vină și anul viitor, deja este pregătit transportul pentru anul viitor pentru spital, va fi numai pentru spital. Pentru copii avem, pe categorii de vârstă, haine, lucruri de igienă în special, dulciuri și bomboane foarte multe”, a spus Cristi Tudor.
Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, spune că mobilierul primit va fi folosit la dotarea saloanelor de pe secții, iar darurile vor ajunge la cei mai mici dintre pacienți, respectiv secția Pediatrie.”Și acest transport conține pe lângă paturi, saltele, noptiere, precum și jucării pentru copiii internați la secția Pediatrie, bineînțeles că reprezintă un factor pozitiv și ne scutește pe noi de iște investiții pe care oricum trebuia să le facem”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
Delegaţia din Germania a dăruit micilor pacienţi cadouri care le-au înseninat ziua.

Vizualizări: 1,850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: