Dorian Popa, amendat în Gorj. „Am început să plâng”

Artistul Dorian Popa a fost prezent, vineri, în județul Gorj, pentru a lua parte la spectacolul caritabil organizat pentru o fetiță de 8 ani, bolnavă de leucemie. „Astăzi muncim pentru a ajuta, nu pentru a câștiga”, le-a spus Dorian fanilor săi de pe youtube, înainte de a pleca spre Gorj.

În drum spre Rovinari, unde a avut loc concertul, Dorian a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut. „Am ajuns după un drum destul de încețoșat. (...) În drum spre Rovinari, am luat o mini-amenduță pentru 80 km/h în localitate, însă scuza mea este că era mijlocul pădurii, Johnule. N-am știut că este localitate. Era înainte de Țicleni”, a mai spus artistul.

Dorian Popa a avut parte de emoții puternice pe scena din Rovinari. „Am trăit niște lucruri pe care nu le-am trăit niciodată în viața mea. Eram pe scenă, cântam pentru Sara și, la un moment dat, unul dintre oamenii din primul rând, nu-mi dau seama dacă este rudă directă sau chiar tatăl, îmi întinde un telefon în care Sara era pe videocall, din spital. I-am dedicat piesa «Bună, ce mai zici?», i-am spus câteva cuvinte și a început să plângă, de fericire, vreau eu să cred”, a povestit Dorian Popa.

Copleșit, artistul a izbucnit în lacrimi. „În momentul în care am văzut-o pe Sara că începe să plângă, pentru prima oară în viața mea, vă dau cuvântul meu de onoare, m-a apucat plânsul pe scenă. Când am văzut că ea s-a întors cu spatele, am dat telefonul, pentru că nu voiam să o întristez. Nu îmi mai reveneam. Îmi venea să plâng în hohote pe scenă. Am oprit un pic muzica, am lăsat oamenii să țipe, să facă gălăgie pentru Sara, m-am smotocit de două ori, m-am șters la ochii și am continuat treaba. Emoția a fost colosală”, a mărturisit îndrăgitul artist.

Vizualizări: 26,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: