Dosar penal pentru un tânăr ce trebuia să stea în izolare. A fost la iubită!

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești s-au sesizat joi din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 26 de ani, din comuna gorjeană Stoina, nu a respectat obligația autoizolării la domiciliu.

"Din verificările efectuate, a rezultat faptul că acesta s-a întors din străinătate și a intrat în România la data de 18 mai a.c., prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, declarându-și adresa de autoizolare în comuna Stoina. În cursul zilei de ieri, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că tânărul s-ar fi deplasat pe raza Municipiului Craiova, județul Dolj", a transmis IPJ Gorj.

Totodată s-a stabilit faptul că de la intrarea în țară, acesta a intrat în contact cu concubina sa, de 33 de ani, din Municipiul Băilești, județul Dolj.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în declarații și zădărnicirea combaterii bolilor.

Totodată, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu, acesta fiind introdus într-un centru de carantină, arată IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: