Dosare penale pentru doi bărbați. Vezi de ce!

Doi bărbați s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistați în trafic, deși aveau permisul suspendat. 

âPoliţiştii Serviciului Rutier  au depistat în trafic un tânăr, de 20 de ani, din comuna Băleşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 19 mai a.c.. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul  având dreptul de conducere suspendat.

Și un bărbat din Alimpești s-a ales cu dosar penal pentru aceeași infracțiune. În cazul lui, poliţiştii Serviciului Rutier  s-au sesizat din oficiu, că bărbatul de 54 de ani ar fi condus,pe 13 mai, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Acesta a fost de depistat de poliţişti deoarece a mai comis o infracțiune, a condus cu o viteză peste limita legală admisă.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că cel în cauză, la data de 13 mai a.c., nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce.

Vizualizări: 1,989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: