Dosare penale pentru patru turiști, la Rânca

Patru turiști s-au ales cu dosare penale în timp ce se aflau în stațiunea Rânca. Doi dintre ei au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau fără permis așa că au fost deschis dosare penale pe numele lor. Cu un cazier "pătat" s-au ales și două tinere care le-au încredințat vehiculele. Turiștii sunt din Vâlcea, respectiv Mehedinți. 

În primă fază, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Popești, județul Vâlcea, în timp ce conducea un motociclu pe D.N. 67/C, în Zona Turistică Montană Rânca, fără a poseda permis de conducere.

"Din verificările efectuate a reieșit faptul că vehiculul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de către o tânără de 25 de ani, din comuna Popești, județul Vâlcea. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de o persoană care nu deține permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu deține permis de conducere", a transmis IPJ Gorj. 

Tot în weekend, alt tânăr din Mehedinți a fost prins în timp ce conducea un motociclu pe DN 67/C, în Zona Turistică Montană Rânca, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Și el s-a ales cu dosar penal. Dosare penale au fost deschise si pe numele celor doua tinere care au încredințat vehiculele.

Vizualizări: 3,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: