Două accidente în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 ore, pe artere rutiere din jud. Gorj, s-au produs 2 accidente de circulaţie, cauza fiind neatenţia în conducere. ,,Bilanţul" – 2 persoane au suferit leziuni corporale uşoare

♦   În data de 05.08.201, orele 07:36, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Motru au fost sesizaţi prin 112, de un cetăţean, cu privire la faptul că, pe drumul comunal Roşiuţa,  s-a produs un eveniment rutier.

      În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că Constantin T., de 36 ani, din jud. Mehedinţi, în timp ce conducea un autovehicul, din direcţia Cariera Roşiuţa, în direcţia municipiului Motru, la intersecţia cu DN 67, deşi a întâlnit indicatorul cu semnificaţia „Cedează trecerea”, nu a acordat prioritate de trecere  unui autoturism, condus regulamentar de George C.,  de 36 ani, din jud. Timiş, situat pe drumul cu prioritate, din direcţia mun. Motru, în direcţia municipiului Tg.Jiu, la Km 47+200.

      În urma impactului, a rezultat avarierea uşoară a celor două autovehicule implicate în accident şi vătămarea corporală uşoară a numitei  Maria D., de 55 ani, din judeţul Gorj, pasageră în autovehiculul  condus de Constantin T.

 ♦   La orele 19:11, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Plopşoru au fost sesizaţi prin 112 de  un cetăţean, cu privire  producerea unui eveniment rutier pe raza satului Olari,  judeţul Gorj.

     În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că Mădălin D.T., de 21 ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 79, km. 31+9, localitatea Olari, din direcţia oraşul Filiaşi, în direcţia municipiului Târgu- Jiu s-a angajat în efectuarea unei manevre neregulamentare de depăşire, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de Constantin I.T., 27 ani, din jud. Gorj,  ce circula în aceeaşi direcţie de mers.

   Urmare a impactului, a rezultat avarierea uşoară a celor două autovehicule implicate în accident şi vătămarea corporală uşoară a lui Constantin I.T., 27 ani, din jud. Gorj.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: