Două creșe din Târgu Jiu, redeschise

Autoritățile vor redeschide creșele din municipiul Târgu Jiu. Afirmația a fost făcută de viceprimarul Adrian Tudor. Astfel, părinții își pot duce micuții la creșă, începând cu luna iulie.

Două grădinițe cu program prelungit din Târgu Jiu își deschid ușile peste câteva zile, însă cu un număr mai restrâns de beneficiari. Este vorba despre Creșa Petunia din 9 Mai și Creșa nr. 2 din strada Siretului.

”Am avut o vizită la cele două creșe pe care le pregătim pentru a le deschide în perioada următoare. Ele vor fi pregătite pentru data de 1 iulie, însă, cel mai probabil, activitatea acestora nu o să înceapă în aceeași zi. Copiii trebuie să aibă efectuat un set de analize. Va fi și o vizită din partea specialiștilor DSP Gorj, pentru a vedea dacă ne-a scăpat ceva și pentru a primi recomandări. Vor fi câte două grupe la ambele unități, de câte 8 copii. De asemenea, locurile de dormit sunt bine delimitate, măsuțele și scaunele sunt la o distanță de cel puțin 2 metri. Temperatura va fi luată și la intrare și la ieșirea din creșă”, a spus Adrian Tudor, viceprimarul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: