Dragnea: Mă aştept să fiu chemat la DNA. Vor să îmi ia şi copilul

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a spus, duminică, la Antena 3, că se aşteaptă să fie chemat la DNA în "dosarul Belina", în care DNA a început urmărirea penală a vicepremierului Sevil Shhaideh. 

Dragnea a susţinut că acest dosar este o "ficţiune" şi reprezintă un atac violent la adresa Guvernului şi că a primit informaţii că procurorii DNA ar urma să ajungă şi la fiul său. ”Am primit tot felul de informaţii în weekendul ăsta, nu ştiu dacă sunt reale sau nu, că nu vor să se limiteze la mine (procurorii DNA - n.r.), vor să îmi ia şi copilul, să îl reţină, să... Nu îmi dau seama de ce. Doar pentru calitatea de fiul al meu. Pe fosta soţie cum au luat-o? Este o luptă între abuz şi democraţie, între metode de poliţie politică şi metode democratice”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă crede că va fi citat de către procurori, el a răspuns: "Cred că da, nu cred că nu mă cheamă, adica ar fi fără final".

”Este vorba de o suprafaţă de teren plină de bălării (...) care are şi nişte bălţi. Această proprietate a fost transferată de la domeniul public al statului în domeniul public al judeţului Teleorman. (...) Suprafaţa aparţinea statului şi era administrată de Apele Române şi a fost trecută la Consiliul Judeţean Teleorman şi administrată de Consiliul Judeţean Teleorman”, a completat Dragnea.

 

Vizualizări: 2,782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: