Drama unei interprete de muzică populară! Are nevoie de trei operații estetice!

Maria Beatrice Băndoiu, o speranță a cântecului gorjenesc, câștigătoare a mai multor premii, absolventă de Conservator, o tânără cu un real talent, are nevoie de ajutorul nostru. În urmă cu ceva timp, Maria a fost mușcată de față, iar de atunci cariera sa a fost pusă pe pauză, iar viața ei a luat o întorsătură tragică. Din fericire, Maria Beatrice Băndoiu își poate recăpăta aspectul fizic, dar costurile sunt foarte mari.

Maria a vorbit despre drama prin care trece la emisiunea Iulianei Tudor, O dată-n viață, difuzată de TVR. Ea a spus că a avut deja intervenții chirurgicale, însă mai are nevoie de încă trei. Nenorocirea s-a petrecut într-un parc din București.

Maria era pe o bancă, un câine s-a apropiat de ea, un Golden Retriver, ea i-a întins o bucată dintr-un covrig, moment în care animalul s-a repezit și a mușcat-o de față. Rănile au fost extrem de grave. “Am avut șansa de a întâlni un medic foarte bun, care a salvat foarte mult și chiar vocea mea. Am avut o operație de cinci ore în care a reparat foarte mult pentru că lăsând la o parte aspectul și chestiunea pur estetică erau foarte multe lucruri în neregulă, rupte și părți lipsă. Ei mă gândeam atunci numai dacă o să rămân cu cicatrici, fără să mă gândesc la partea de nervi care a fost puțin afectată, dar care se va recupera. Însă, legat de aspectul fizic vor mai fi aproximativ 3 intervenții de corecție. În mod cert va mai fi o intervenție la nas, una la gură și apoi va rămâne de văzut cum se vor vindeca cicatricile. E clar că voi avea nevoie de sprijin de acum înainte pentru a reuși să fac tot ce medicul decide că este nevoie pentru a-mi reveni, a-mi recăpăta aceeași imagine”, a povestit Maria Beatrice Băndoiu, la TVR.

Ea își dorește să fie profesoară de muzică și mai ales, să revină pe scenă: „Visul meu este să apar și de acum înainte pe scenă. Acum am luat o pauză. Dar am credința că voi recupera și că oamenii care mă iubesc mă vor aștepta oricât va fi nevoie”.

AJUTOR

Cei care vor să o ajute pe Maria Beatrice Băndoiu pot dona bani în contul RO11BTRL04101201J15217XX, deschis la Banca Transilvania.

Vizualizări: 123,927

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: