Dramele din tinereţea Mariei Ionescu Căpitănescu

Maria Ionescu Căpitănescu, gorjeanca din Dănciuleşti care a încântat publicul cu vocea ei, a vorbit despre dramele din viaţa sa la o emisiune de televiziune. Artista are 48 de ani, dar a trecut prin mari încercări până să aibă primul copil. „Nu am trecut total peste acele momente, le consider mari pierderi. Am născut aproape pe termen o fetiţă, în 1995, acum ar avea 23 de ani. A decedat înainte de naştere”, a spus Maria Ionescu Căpitănescu la Antena Stars. „Îţi dai seama, să mergi acasă fără copil. S-au repetat aceste situaţii, dar nu în lună aşa avansată. Am mai pierdut două sarcini, una în luna a treia, una în luna a doua”.

Artista are un băiat, Antony, care a sărbătorit anul trecut majoratul şi o fetiţă de opt ani. „Când am aflat că sunt însărcinată cu Tara, asta se întâmpla la începutul anului 2010, a fost o chestiune waw. Aveam o teamă, faptul că aveam un singur copil îmi producea o teamă”, a mărturisit artista.

Presa tabloidă a scris că petrecerea de majorat a lui Antony a fost mai ceva a o nuntă, tânărul primind cadou un bolid de lux şi două apartamente. (A.A.)

Vizualizări: 2,650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: