“Dreptul la fericire” - un reality-show experiment la Happy Channel

“Dreptul la fericire” - un reality-show experiment - este prima producție marca “Happy Channel” care urmează să intre în grila de programe a postului chiar din prima zi de emisie, respectiv 8 martie.

“Dreptul la fericire” este un show care își propune să prezinte și să găsească soluții pentru problemele și traumele cu care se confruntă femeile. Timp de trei luni, cinci femei cu povești de viață incredibile vor intra în “Casa Fericirii” în încercarea de a-și depăși traumele, de a-și regăsi drumul spre o viață normală și de a motiva, prin puterea exemplului, alte femei aflate în situații similare. Cazuri de violentă domestică, traumă emotională în urmă unui transplant dublu, arsuri cauzate de explozia unei sobe, cu urmări fizice și emoționale foarte grave, un alt caz emoționant al femeii care, departe de România, își dorește cu orice preț să se intoarcă acasă și nu în ultimul rând cazul unui jurnalist căruia afecțiunea cu care a fost diagnosticat i-a schimbat complet viața, sunt poveștile pe care telespectatoarele Happy Channel le vor cunoaște din 8 martie.

Emisiunea va fi moderată de doi psihologi, respectiv Florina Onețiu și Violeta Dumitrescu, ambele cu experientă considerabilă în domeniu, care, pe tot parcursul emisiunii vor lucra cu cele cinci femei aflate în casă, dar vor oferi sfaturi și recomandări și celor aflate în fața micilor ecrane.

“Dreptul la fericire” este un format original, primul de acest gen din România, o idee care aparține Ruxandrei Ion, consilier pe zona de conținut Happy Channel și producătorului Simona Macovei. Structura de difuzare a producției presupune o emisie de luni pană joi, transmisă în două părti: primele 60 de minute vor fi difuzate de la oră 17.00 la oră 18.00, urmând ca partea a doua să fie difuzată de la ora 20.00, la 21.00.

Happy Channel este un canal TV care face parte din portofoliul Antena Group.

Vizualizări: 274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: