Drifturi în curtea unui liceu din Târgu Jiu. Într-o mașină, un copil!

Este anchetă la un liceu din Târgu Jiu, în urma unor demonstrații de îndemânare la volan. Drifturile au avut loc pe terenul de sport, iar în apropierea mașinilor se aflau și câțiva elevi. În imaginile care au devenit virale pe internet se observă și un copil minor pe scaunul din dreapta în mașină. Polițiștii și Inspectoratul Școlar Judeţean fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat în școală.

Finalul evenimentului a fost surpriză. Asta pentru că nimeni nu se aștepta ca fostul elev să treacă și el la volan. În dreapta, l-a pus chiar pe fiul său minor. „În momentul în care s-a terminat demonstrația, absolventul nostru a decis să-și ia fiul în mașină și a mai făcut o tură. Ceilalți copii au fost în afara terenului tot timpul. Toată activitatea așa a fost gândită. Alături de copii au fost cadre didactice”, a explicat Gabriela Comănescu, directorul Colegiului Tehnic „Henri Coandă” din Târgu Jiu.

ISJ anunță controale

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a demarat o anchetă la nivelul școlii. În plus, se va verifica de ce mașinile au acces în curtea instituțiilor de învățământ. „Vom organiza controale pentru a vedea regulamentul care le permite accesul mijloacelor de transport în curțile anumitor unități de învățământ preuniversitar”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Poliția face verificări

Polițiștii, la rândul lor, au chemat la audieri protagoniștii filmulețului. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul care a organizat drifturile ar putea fi acuzat de neglijență, iar dacă polițiștii vor constata că și elevii au fost puși în pericol, va fi tras la răspundere directorul unității de învățământ.

Galerie foto


Vizualizări: 9,130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: