Drum din Leleşti, impracticabil. Ce planuri are primarul!

Autorităţile locale din Leleşti pregătesc asfaltarea unui drum aflat într-o stare deplorabilă. Drumul care leagă satul Frătești de centrul comunei nu a mai fost asfaltat din 1996, iar la ora actuală abia mai poate fi traversat cu mașina.

Primarul localității, Laurențiu Turcilă, a reluat proiectul de asfaltare și în acest an, după ce anul trecut proiectul a fost blocat la minister. ”Este vorba despre un drum care a fost asfaltat în anul 1996, dar din cauza traficului intens au apărut niște burdușiri și s-a lăsat foarte mult, trebuie reabilitat. Dacă nu intervenim, ajunge impracticabil. Eu trag speranțe că anul acesta vom reabilita și acest drum despre care v-am spus, am mai încercat și anul trecut, am fost prinși în lista scurtă, dar s-a blocat totul la sfârșit de an”, a spus Laurențiu Turcilă, primarul din Lelești.
Drumul are o lungime de 1,6 km și arata mai rău decât un drum de țară care nu a mai fost asfaltat niciodată. ”Cu excepția acestui drum, ar mai fi doar drumul județean de asfaltat, dar care nu depinde de noi, celelalte sunt cam 100% asfaltate, drumurile comunale și sătești. Drumul este practicabil cât de cât, dar este foarte rupt, se poate trece cu mașina, dar este mai rău decât un drum de țară. L-am mai pietruit, dar nu este așa cum ar trebui”, a spus Laurențiu Turcilă, primarul din Lelești.

Vizualizări: 413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: