Echipa lui Mititelu, amical de gală la Bustuchin, la Zilele Comunei

Echipa nou-înființată de Adrian Mititelu și apropiații săi din Peluza Sud 97, U Craiova 1948, este așteptată duminică la Bustuchin, unde va disputa un meci amical, după festivalul de talente cu tineri din opt comune și înainte de concertul de muzică populară. 

Partida dintre divizionara a IV-a, Petrolul Bustuchin, și echipa care nu se știe încă în ce ligă va evolua, din Craiova, se va desfășura cu începere de la ora 18, pe stadionul din localitate. Tot acolo vor avea loc și minunatele spectacole organizate cu ocazia zilelor comunei.

Primarul comunei, Ion Ciocea, ne dă detalii: ”Da, e adevărat, jucăm cu FC U Craiova, dar nu echipa mare, cum ar veni, ci cu ăștia ai lui Mititelu. Aveam o fereastră la zilele comunei și ne-am gândit să le oferim cetățenilor comunei noastre un meci de fotbal, între concursul de talente aflat la ediția a 13-a și recitalul de muzică populară care începe undeva la ora 19:30.” Când am întrebat dacă la concursul de talente participanții vor cânta, dl. Ciocea a fost puțin jignit că subestimăm participanții de la Bustuchin: ”Nu numa cântă, ci și dansează, prestează la instrumente, de toate!”.

La insistențele noastre de a ne oferi un pronostic pentru partida cu craiovenii, primarul a fost categoric: ”Nu rezultatul contează, în acest meci. Cred că va fi un meci de 1-X-2, dar mai mult vrem să-i vedem pe noii noștri jucători, aduși de la Cărbunești, echipă care a vrut să se concentreze mai mult pe promovarea localnicilor. Cei mai mulți jucători ai noștri vin de la Cărbunești, dar cei mai buni vin de la Bustuchin. În partida cu U Craiova 1948, pot spune că câștigător va fi fotbalul!”

Cu doar trei zile înainte, joi, CS Universitatea Craiova întâlnește AC Milan, în Europa League.

Vizualizări: 7,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: