Echipa Primăriei Târgu Cărbuneşti, campioană la minifotbal

Primăria Târgu Cărbuneşti a câştigat Campionatul Primăriilor din Gorj la minifotbal, urmată de Primăria Turceni şi Primăria Teleşti. Echipele şi cei mai buni jucători au primit premii la final din partea Asociaţiei Club Sportiv Minifotbal Gorj.

Primăria Târgu Cărbuneşti, echipă formată în mare parte din jucători activi la nivelul ligii a patra, la fotbal pe teren mare, a pus mâna pe marele premiu. Echipa pregătită de fostul jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Avrămescu, a condus de la un capăt la altul în acest sezon. Sezonul excelent al celor de la Cărbuneşti a fost completat de alte două trofee majore, Cupa Primăriilor din Gorj şi Cupa Porcului a Primăriilor şi Firmelor.

În ultima rundă din play-off, disputată sâmbătă, echipele clasate pe primele trei locuri şi-au consolidat medaliile, prin victorii. Târgu Cărbuneşti a trecut de Motru într-un meci mai mult de palmares - scor 10-6, Teleşti a învins Bălăneşti în duel direct pentru bronz - scor 9-4, în timp ce băieţii de la Turceni nu au avut emoţii cu Turburea în tentativa de a-şi apăra medaliile de argint, scor 8-1.

La finalul ultimului joc, a avut loc festivitatea de premiere a competiţiei, premiile constând în cupe, diplome, medalii, baxuri de Pepsi şi Timişoreana.

Golgheterul competiţiei a fost Andrei Mihăilescu de la Primăria Târgu Cărbuneşti, cu 49 de goluri, iar cel mai bun jucător Ionuţ Dumitru Butoi de la Primăria Turceni. Cel mai bun portar a fost desemnat Bogdan Apostol de la Primăria Târgu Cărbuneşti, iar cel mai bun tânăr jucător - Luis Angelo Ciobotaru de la Primăria Turburea.

Primăria Albeni a primit Trofeul Fair Play.

INVITAŢI LA PANDURII

Emil Dică, directorul sportiv de la Pandurii, a spus că şi-ar dori să îi vadă la lucru pe golgheter şi pe cel mai bun jucător. „O să vorbesc cu ei, aş vrea să îi văd. Dacă nu au contracte în altă parte, o să îi invit să se antreneze alături de noi o săptămână”, a spus Dică.

Vizualizări: 1,141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: