Elev agresat la intrarea în bloc

Un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Târgu Jiu, a fost agresat de un individ în momentul în care a vrut să intre în scara blocului în care locuieşte. Întâmplarea a avut loc luni, pe strada Minerilor, în jurul orei 18.00.

Adolescentul se întorcea de la şcoală, fiind elev al Colegiului Naţional „Spiru Haret” din Târgu Jiu. În momentul în care a dorit să intre în scara blocului, tânărul a fost luat la pumni de un individ care stătea la intrare. Tânărul a povestit familiei că nu l-a putut identificat pe agresor, mai cu seamă că acesta a avut grijă să-şi ascundă chipul. Adolescentul s-a ales cu ochii vineţi.

Rudele tânărului au alertat poliţia. Cum nimeni nu a văzut ceea ce s-a întâmplat, iar victima nu a putut oferi prea multe informaţii despre agresor, oamenilor legii le este greu să dea de urma atacatorului. Locatarii au fost sfătuiţi să monteze o cameră de luat vederi la intrarea în bloc. Ancheta poliţiştilor s-a oprit aici. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj au spus că nu vor continua cercetările în acest caz deoarece tânărul agresat nu a vrut să depună plângere.

Vizualizări: 3,531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: