Elevii gorjeni au câştigat împotriva drogurilor

Concursul naţional „Mesajul Meu Antidrog”, ediţia a IX-a, şi-a desemnat câştigătorii. Elevii din judeţul Gorj, câştigători la faza naţională a competiţiei sunt: Mădălina Sârbu de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru” din Târgu Jiu, locul I la secţiunea pagină web-revistă on-line liceu şi Cristina Mihaela Troi din cadrul Şcolii Generale „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu.

Cu această ocazie a fost lansată şi cea de-a X-a ediţie a concursului, având motto-ul „Colorează-ţi viaţa altfel... fără droguri”. Secţiunile concursului sunt următoarele: eseu literar, sport,  pagină web, film de scurt metraj, fotografie digitală, spot şi arte vizuale. „Scopul concursului este menţinerea la un nivel scăzut a consumului de droguri, reducerea cazurilor de noi consumatori în rândul populaţiei din învăţământul preuniversitar”, a declarat Marius Laurenţiu Şoşoi, coordonator CPECA.

În data de 22 martie, la sala de festivităţi ai Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu a avut loc premierea câştigătorilor celei de-a IX-a ediţii a competiţiei. 

Vizualizări: 220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: