Energia a renunţat la Singleton

Energia schimbă jucători cu doar 2 zile înaintea începerii campionatului. Nemulţumiţi de aportul lui Singleton, mai marii Energiei au renunţat la uriaşul american. În locul acestuia, vine Darko Vujacic, ultima oară la BC Piteşti.

Rashaad Singleton nu a făcut prea mulţi purici la Tg-Jiu. A fost adus din Japonia dar nu a rezistat decât 2 luni. Meciurile extrem de slabe din Cupă i-au pus capac.

Înlocuit de un muntenegrean

După luni de căutări şi zeci de CV-uri inspectate, gorjenii îl aleseseră pe Singleton pentru postul de pivot în vară. Americanul de 2,13 m a jucat însă foarte slab în amicale. Mai mult, nu a înscris decât 3 puncte în turneul din Cupă de la Sibiu! În plus, Singleton a dat dovadă şi de probleme extrasportive aşa că gorjenii au decis să renunţe la el. „Vreau să spun că nu a fost decizia mea, ci a celor din conducere. Avea un contract mare aşa că nu am putut să lupt pentru el. Am încercat chiar să propun ca Singleton să rămână cu un salariu mai mic până în iarnă, dar domnul Țîrcă și domnul Cumpănașu au spus că jucătorul va pleca”, a explicat Slobodan Nikolic. Astăzi era ultima zi în care Energia putea face transferuri fără să fie nevoită să plătească o taxă în plus. Gorjenii s-au mişcat repede şi au adus un muntenegrean care a jucat în ultimii 3 ani la Piteşti. „Darko Vujacic e un jucător experimentat, nu e pivot, joacă poziţia 3, nu trebuie să plătim nimic pentru transferul lui. E un shooter bun şi e cunoscut faptul că avem nevoie de un astfel de jucător, avem cifre foarte proaste la aruncările de 2 şi 3 puncte”, a punctat sârbul.

33 – de ani are Vujacic (1,99 m şi 90 de kg) care a mai jucat în Serbia. Ungaria, Bosnia şi Muntenegru iar din 2009 încoace la Piteşti

Sâmbătă de la ora 19, Energia Rovinari debutează pe teren propriu în noul sezon contra celor de la CSU Sibiu

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: