Eroare ISJ Gorj. „Nu se modifică rezultatul concursului”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj a clarificat luni informaţiile potrivit cărora unei candidate la funcţia de director al Colegiului Naţional „Tudor Arghezi” din Târgu Cărbuneşti” i-a fost modificată media în scopul favorizării ocupantei locului II la acest concurs. Georgeta Popescu, purtător de cuvânt ISJ Gorj, a precizat că a fost „o greşeală de tehnoredactare”.

Potrivit rezultatelor afișate inițial pe site-ul ISJ Gorj, cel mai bun punctaj l-a obținut Liliana Mihaela Dumitrescu – 140,25 puncte, urmată de Aurora Novac – 137,5 puncte și Sorin Vasile Popescu – 126,25 puncte. Curios fapt, a doua zi, rezultatul a fost schimbat în defavoarea primei clasate. Luaţi la întrebări, reprezentanţii ISJ Gorj susţin că a fost vorba de o greşeală de tehnoredactare şi că rezultatul Lilianei Dumitrescu rămâne neschimbat. „Vreau să transmit pe această cale şi scuzele noastre publice pentru eroarea înregistrată în afişarea rezultatelor candidatei care a optat pentru funcţia de director la Colegiul Naţional «Tudor Arghezi» din Cărbuneşti. Este o eroare de tehnoredactare regretabilă, dar nu modifică rezultatul concursului. Doamna a fost admisă, iar contracandidata nu a înregistrat contestaţie”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Inspectoratul Şcolar are o explicaţie şi pentru suspiciunea legată de şcoala din Muşeteşti, unde o candidată a fost lăsată să susţină toate probele concursului, deşi a picat proba scrisă. „La Muşeteşti nu este o problemă, doar că doamna Ghiţan a înregistrat o contestaţie pentru rezultatul înregistrat la proba scrisă unde nota dumneaei este 6,75, iar nota minimă de promovare este 7”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj. În urma concursului s-au înregistrat sâmbătă şi duminică la sediul ISJ Gorj şase contestatţii, una dintre ele vizează rezultatul înregistrat la proba scrisă, iar celelalte vizează evaluarea CV-ului şi a interviului. Marţi se reuneşte comisia de soluţionare a contestaţiilor şi cel târziu în 2 august se vor afişa rezultatele finale ale acestui concurs.

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: