Eugen Pîrvulescu, umilit din nou şi mazilit de la Pandurii

Eugen Pîrvulescu a plecat de la Pandurii Târgu Jiu la fel de repede cum a venit. Toate „săgețile” sale se îndreaptă acum spre fostul „coleg de performanță”, Marin Condescu.

Recent revenit la Pandurii și anunțat cu surle și tobe, Eugen Pîrvulescu nu a fost primit cu brațele deschise și a fost înlăturat rapid prin mijloace la fel de imorale ca și în urmă cu doi ani când a fost determinat să plece. De această dată, contractul a fost valabil doar două zile, ex-preşedintele Pîrvulescu fiind, din nou, umilit. „Am semnat un contract de muncă. A fost semnat de administratorul judiciar Emanoil Ciobanu, urma ca a doua zi să semneze și domnul Marin Golea, administratorul special. Vineri, contractul s-a băgat în Revisal, iar luni dimineața s-a scos. Eu nu am negociat financiar absolut nimic. Eu am semnat un contract în alb. Cu tot ce mi-au spus dânșii am fost de acord. Nu am cerut absolut nimic. Am venit pentru Pandurii Târgu Jiu să încercăm să facem ceva pentru a menține echipa pe prima scenă a fotbalului românesc”, povesteşte Pîrvulescu.

Lăsat pe jos la Severin!

O întâmplare hilară s-a petrecut la Drobeta Turnu Severin, la finalul meciului dintre Pandurii și ASA Târgu Mureș. Eugen Pîrvulescu s-a trezit lăsat pe jos după ce i-a fost luată mașina din parcare. „Urma să primesc un salariu de 3500 de lei brut plus mașină de serviciu și bani pentru chirie. Cu mașina însă nu s-au ținut de cuvânt. Mi-au dat mașina, iar vineri, când eram la Drobeta Turnu Severin, la finalul meciului, m-am dus să iau mașina. Aveam cheile la mine. Mașina nu mai era în parcare. Venise domnul Rădoi (n.r. Ion Rădoi, administrator în cadrul clubului Pandurii Târgu Jiu) să-mi ia mașina cu cheile de rezervă”.

Condescu, „artizanul” debarcării?

Cel spre care arată cu degetul Eugen Pîrvulescu este chiar Marin Condescu. „Nici domnul Rădoi, nici domnul Golea (n.r. Marin Golea, administratorul special al clubului) nu fac nimic fără a-l informa pe domnul Marin Condescu. Mă surprinde poziția dânsului. Am avut o colaborare foarte bună cu dumnealui. Am avut performanțe împreună. Cred că dacă era ceva între noi, era bărbătește dacă am fi discutat față în față ca doi bărbați. Nu i-am făcut niciodată rău lui Marin Condescu. Acum sunt doar un simplu suporter. Îmi doresc foarte mult ca echipa să rămână în Liga I”.

Asociat: „Nu cunosc detalii!”

Între timp, asociații par să nu mai știe nimic din ce se întâmplă în interiorul clubului. „Știu că s-a semnat un contract. Nu cunosc mai multe detalii. Nu am solicitat alte informații”, a explicat, sec, Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu Jiu.

Pe lângă toată umilința încasată și de această dată, Pîrvulescu pare dispus să revină la Pandurii dacă i se va mai propune.

Vizualizări: 2,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: