Evacuaţi cu ordonanţă prezidenţială pentru reabilitarea blocului

Blocul de locuinţe din comuna gorjeană Licurici va intra în reabilitare, dar asta după ce autorităţile locale vor reuşi să evacueze chiriaşii rău-platnici dintr-un apartament. Imobilul are aproximativ 25 de ani şi nu a fost niciodată renovat. Şi la primărie vor începe lucrările.

Modernizarea blocului se face prin GAL, iar valoarea investiţiei este de 40.000 de euro. Aici sunt şase apartamente, însă numai unul este dintre ele este ocupat. Autorităţile locale încearcă să-i evacueze pe chiriaşi pentru că nu se poate lucra cu ei acolo. "La blocul de locuinţe facem izolaţia la exerior, balcoanele, punem tâmplărie de PVC. În interior este dezastru, dar începem cu exteriorul. Nu s-a făcut nimic aici. Avem un apartament ocupat, dar vreau să-i evacuez cu ordonanţă prezidenţială pentru că nu vor să mai plece. Au şi restanţe de mai mulţi ani. Îi bagi în apartament că au urgenţă şi apoi îşi bat joc. Noi i-am ajutat când au avut nevoie şi acum nu mai putem să scăpa de ei. Vreau să fac aici un centru social şi locuinţe pentru profesori", a precizat Liviu Drăgulescu, primarul din Licurici.

Şi primăria va fi modernizată, iar investiţia se ridică la 500.000 de lei. "Reabilitarea primăriei se face prin PNDL. Am dat deja autorizaţia. O să facem o extindere pentru un grup sanitar, izolaţie termică, trei birouri, o cameră pentru centrală, acoperişul şi instalaţia electrică", a mai spus primarul din Licurici.

Vizualizări: 3,381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: