Fabrică de volane la Rovinari. Sute de job-uri noi!

Autorităţile locale din Rovinari au anunţat că în doar câteva luni îşi va deschide porţile, în oraş, o fabrică de volane. Investiţia aparţine unei societăţi din Braşov, iar prin punerea în funcţiune a fabricii vor fi  înfiinţate circa 200 de locuri de muncă.

Rovinărenii care nu au un loc de muncă și vor să lucreze în fabrica de volane pot depune cererile de angajare la biroul de recrutare de pe strada Muncii din Rovinari. Persoana de contact este Simona Rădoi, o angajată de la Termo Rovinari, care și-a adus aportul la demararea investiției, spun autorităţile. "Vă anunț cu bucurie în suflet că în următoarele trei luni își va deschide porțile o fabrică de volane care va avea ca locație fosta cantină de pe aleea Cireșilor. Aceasta fabrică este făcută de către grupul Moveos de la Brașov, va avea 200 de locuri de muncă în maxim trei luni, proporția fiind 30% bărbați și 70% femei", a anunțat primarul Robert Filip, pe facebook.

Cursurile de formare profesională se vor face la punctul de lucru al fabricii, au mai transmis autoritățile locale. Pentru ca investitorul să înființeze această fabrică, primarul Robert Filip s-a angajat că va realiza o mică platformă industrială. Are de gând să-și onoreze promisiunea. "Singura condiție pusă de către domnii investitori a fost ca în maxim de doi ani să terminăm construcția mini-platformei industriale din zona stadionului, proiect care este primordial în programul meu de campanie 2016-2020, pentru a reuși să mutăm fabrica în aceea zonă să beneficieze de anumite avantaje create de primărie", a mai spus primarul din Rovinari.

Autoritățile din Rovinari au explicat că până acum trei investitori din Italia și-au exprimat intenția să deschidă fabrici pe amplasamentul acestei mici platforme industriale.

Vizualizări: 28,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: