Fabricile de componente auto, la bursa locurilor de muncă. Câți gorjeni și-au găsit un job

Zeci de agenți economici din Gorj au fost prezenți cu oferte de job-uri vineri, 12 aprilie, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj. Printre aceștia s-au aflat și marile companii private care desfășoară activitate în Gorj sau urmează să înceapă activitatea. Este vorba de Avicola Târgu Jiu, fabrica de centuri Autoliv de la Rovinari sau Sumitomo Electric Bordnetze, compania care desfășoară activitate pe amplasamentul fostei societăți Rostramo.

Cei 73 de agenți economici prezenți la bursă au oferit un număr de 1168 locuri de muncă, pentru diverse meserii: lucrător în construcţii (zidar, dulgher, fierar betonist, etc.), muncitor necalificat, electrician, lăcătuş mecanic, sudor, croitor, agent vânzări, agent securitate, ospătar, stivuitorist, operator roboţi, operator maşini, lucrător comercial, lucrător gestionar, tehnician mentenanţă, mecanic auto, secretară, etc. Au fost și locuri de muncă disponibile pentru persoanele cu studii superioare, respectiv pentru cei cu diplomă sau pregătire de inginer mecanic, inginer electromecanic, inginer industria alimentară, economist, proiectant inginer mecanic, consultant vânzări, consilier economic.

De această dată, numărul job-urilor oferite de angajatori a depășit numărul participanților. Conform AJOFM Gorj, la bursă au participat 725 persoane, din care 21 au fost încadrate pe loc, iar 363 au fost selectate în vederea încadrării în muncă.

Bursa s-a desfășurat la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii ”Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 3,638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: