Festivalul Mediteranean revine la Târgu Jiu. În meniu, carne de crocodil

Organizatorii Festivalului Mediteranean au luat decizia de a reveni la Târgu Jiu. Prima ediție, care s-a desfășurat între 29-31 martie, a adus încasări frumoase pentru aceștia, drept pentru care se vor întoarce la Târgu Jiu cu deja renumitele lor preparate culinare din fructe de mare, dar și cu alte delicatese.

Conform autorităților locale, organizatorii vor aduce la ediția din vară și cărnuri exotice. ”La Festivalul Mediteranean organizat la Târgu Jiu s-au consumat mai multe produse decât la Craiova. A fost un impact și pentru ei. Au venit mai mult determinați de noi. I-am contactat să vină, dar au venit reticenți. În iulie, organizăm din nou festivalul la Târgu Jiu. Ei au fost foarte încântați. De data aceasta, vor să vină cu mai multe surprize. Vor să aducă și carne de crocodil la Târgu jiu”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Astfel, gurmanzii vor avea ocazia să deguste din nou delicioasele preparate în perioada 5-7 iulie, atunci când a fost programată cea de-a II-a ediție a Festivalului Mediteranean de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: