Festivalul Tinerilor la Coloana Infinitului. Când are loc!

Un ONG din Târgu Jiu organizează, în perioada 10-12 noiembrie, Festivalul Tinerilor la Coloana Infinitului. Centrul pentru Educaţie şi Consultanţă Instrumente Structurale (CECIS) este asociaţia care a obţinut finanţare de la Primăria Târgu Jiu pentru organizarea acestui eveniment dedicat în primul rând tinerilor târgujieni.

Festivalul debutează vineri, 10 noiembrie, de la ora 15.00, cu jocuri, dans şi muzică pentru tineri. Sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 11, au loc atelierele Arta Împreună, Pictură pe Textile, Natura, Funky Toy Face, Joc şi Joacă, Poveşti cu Tâlc, Dansuri Demo, Teatru Umbrelor şi Seară Muzicală.

În ultima zi de festival, CECIS organizează începând cu ora 11.00 un atelier de căutat comori al cărui scop este redescoperirea oraşului Târgu Jiu, un atelier de teatru şi pictură pe pânză, atelier Story Telling Africa, iar în încheierea festivalului, de la ora 16.00, African Party cu muzică africană, dansuri şi face painting.

Potrivit organizatorilor, toate aceste acţiuni vor avea loc în Parcul de la Coloana Infinitului. În cazul în care va ploua sau va ninge, activităţile se mută în incinta Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu”.

Vizualizări: 871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: